Cum se trateaza hemoroizii care sangereaza!

Sangerarea anala de fiecare data cand intestinele se misca este unul dintre simptomele cele mai comune ale hemoroizilor. Totusi, acest simptom poate indica si alte probleme, nu doar hemoroizi. Intr-un scenariu mai sumbru, poate fi de asemenea, un semn al cancerului de colon sau de intestin. Asadar, daca se intampla sa sangerezi in zona anala, nu ezita sa mergi la un doctor pentru ca diagnosticarea cu hemoroizii ar putea fi o veste buna pe langa alte probleme pe care acest simptom le poate indica.

Acest articol se concentreaza pe modalitatile de tratament hemoroizi care sangereaza folosind produse obisnuite.

hemoroizi care sangereaza

hemoroizi care sangereaza

Sangerarea hemoroizilor survine in momentul in care s-a exercitat presiune asupra lor in momentul miscarii intestinului. Aceasta presiune este suficienta pentru a sparge tesutul si asa slabiti ai peretilor vaselor de sange care s-au transformat in hemoroizi. Asadar, se poate intampla sa vezi picaturi de sange pe vasul toaletei sau pe hartia igienica dupa ce o folosesti.

Modalitatea de tratare a hemoroizilor care sangereaza trebuie sa mearga in doua directii. In primul rand, trebuie sa tratezi rana si in al doilea trebuie sa minimizezi presiunea exercitata in zona afectata de hemoroizi.

Exista tot felul de produse pe care le ai acasa si care pot fi folosite intr-un tratament hemoroizi care sangereaza, dar din gama produselor naturale, cele mai eficiente par sa fie otetul de mere si ardeiul cayenne. Despre otetul de mere se spune ca are tot felul de proprietati medicinale, printre care si tratarea hemoroizilor. Daca il bei, simplu sau diluat cu apa daca gustul este prea intepator, poti opri sangerarea. De asemenea, poti sa il si aplici direct pe zona afectata de hemoroizi. Pe de alta parte, si ardeiul cayenne poate fi amestecat cu apa si consumat pe care orala. Si acest lucru pare sa opreasca sangerarea hemoroizilor.

Oprirea sangerarii hemoroizilor prin vindecarea tesuturilor afectate este vitala, insa la fel de importanta este si minimizarea presiunii exercitate in zona hemoroizilor.

Daca esti insarcinata poate ca nu este cazul, insa pentru oricine altcineva, sangerarea poate fi provocata de trecerea materiilor fecale peste hemoroizi. Asadar, in acest caz este important sa incerci sa ai o dieta usoara si un metabolism care functioneaza normal. Daca esti constipat, nu ezita sa iei un laxativ. De exemplu, fructele uscate sunt un laxativ natural. In orice caz, este recomandat sa iti alegi o dieta mai bogata in fibre si sa bei multe lichide pentru ca materiile fecale sa nu mai exercite o presiune atat de mare asupra hemoroizilor.